Gepost op

Buddy’s Bite

In Nederland is Buddy’s Bite het enige merk wat Biologisch gecertificeerd Pet Food produceert. Het assortiment onderscheidt zich duidelijk van alle andere “biologische” aanbieders. Er word namelijk de grootst mogelijk zorg besteed aan het kiezen van het juiste vlees. Alleen het allerbeste vlees, waarvan de oorsprong en levensloop van het vlees volledig transparant is, komt in aanmerking voor Buddy’s Bite.

Jouke

 

Suzanne Toebast is de oprichtster van Buddy’s Bite en heeft zich volledig toegelegd op het produceren van betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand Pet Food. Ze heeft een schat aan informatie over de huidige vlees industrie en voedingsleer voor honden & katten op zak. En dat is een gouden combinatie.

 

Want naast dat het voer volledig biologisch is, is de samenstelling van de voeding ook heel belangrijk. Zo worden er absoluut geen verborgen conserveringsstoffen, kunstmatige vitaminen, kleurstoffen, aroma’s, emulgatoren, stabilisatoren, suikers, smaakversterkers en andere inferieure inhoudsstoffen toegevoegd. En dat is minstens net zo belangrijk!

hond2hond