Check_Mark-512Hoge kwaliteit van de producten

Duurzaam Dier heeft een ruim assortiment aan biologische, duurzame en eco producten voor alle diersoorten. Wij staan garant voor een hele hoge kwaliteit en uitstekende service. Alle producten zijn gezond voor mens, dier en milieu. Het liefste werken we met producten, welke voorzien zijn van keurmerken. Hierdoor blijven de producten en producenten onderhevig aan strenge controles en kunnen we betere de kwaliteiten waarborgen.

Ons assortiment bestaat o.a. uit producten voor: Honden, Katten, Knaagdieren, Kippen, Vogels en Paarden.

Voor een uitgebreider assortiment voor paarden kunt u naar Pure Horse. Neem contact op voor meer informatie.

Check_Mark-512 Direct contact tussen producent en leverancier

Leveranciers worden zeer nauwkeurig uitgekozen. Enkel producenten die op een eerlijke manier produceren worden geselecteerd. Duurzaam Dier is optimaal op de hoogte van de productie processen. Onze producenten zijn helder over alle bestanddelen van de producten. Al deze factoren dragen bij aan de gezondheid van iedereen en alle dieren binnen deze hele keten.

Check_Mark-512Uitgebreid assortiment

Een gezond en vitaal dier, vol met energie en levenskracht. Een dier wat een goed humeur heeft en open staat voor communicatie. Dat is wat je ieder dier toewenst!

Duurzaam Dier heeft de kennis in huis om te (h)erkennen wat de behoeftes zijn van een dier en hoe we hier aan tegemoet kunnen komen binnen de huidige omstandigheden. Hierop is ons assortiment aangepast.

Check_Mark-512Maatschappelijke betrokkenheid

Milieuvriendelijkheid staat zeer hoog op de prioriteiten lijst. We zorgen er voor dat alle materialen gerecycled/ milieuvriendelijk zijn. Denk hierbij aan verpakkingsmateriaal, papier, printerinkt, hosting van de website.

 

Ben je nieuwsgierig naar de achtergrond van Duurzaam Dier, lees dan hier verder.

IMG_9887